Aanbod

Adviesgesprek

 

Heb jij één of meerdere vragen over het (niet) slapen van jouw kleintje? Dit gesprek is vooral geschikt als je even wil sparren over hoe jij het slaapprobleem van jouw kleine weer vlot kan trekken. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket ontvang je al dan niet een samenvatting van mijn adviezen per mail.  Hou jij niet zo van bellen, of komt je dit niet uit? Je mag ook je vragen per mail stellen, zodat ik ze per mail kan beantwoorden.

 

Maar ook als jij vooral vragen hebt over onrust kan dit gesprek heel passend zijn. Een videoverbinding is dan vaak wel handig zodat ik jou kan laten zien hoe jij je kleine kan helpen ontspannen en/of het overstrekken te verminderen.

 

Heb jij zowel vragen over onrust én slapen: dan is een plan op maat waarschijnlijk een betere optie voor jou!

baby9maanden

Wat andere ouders zeggen…

Via Instagram een telefonisch consult gewonnen met Agnes, wat goed van pas kwam. Ons zoontje Aron van toen bijna 6 maanden viel niet meer zelf in slaap nadat hij met 5 maanden even flink ziek is geweest. Met tips van Agnes hoe we Aron weer zelf kunnen leren in slaap te vallen is het na een paar weken al een wereld van verschil! Van hele pozen wiegen tot hij eindelijk in slaap valt, naar slaapzak aan, even knuffelen en in bed leggen. Hij valt zelf in slaap en slaapt lange slaapjes.
Erg blij met de tips die we gekregen hebben dus.
      Henriëtte, moeder van Aron

Uniek schriftelijk plan op maat

Wil jij echt tot in de kern uitzoeken wat de oorzaak is van de onrust en/of het slechte slapen? Dan is een uitgebreid, schriftelijk, plan op maat heel geschikt voor jou.

 

In deze consulten gaan we veel dieper in op het waarom achter het probleem zodat we echt vanuit de basis aan een oplossing kunnen werken. We kijken hierbij naar alle factoren die van invloed zijn op het (niet) slapen. Denk aan fysiek, soft en slaaptechnisch. Ook krijg je veel achtergrond informatie zodat je echt snapt wat er aan de hand is, wat je kan doen en waarom! Tevens geef ik je niet alleen adviezen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Deze pakketten zijn dus echt veel uitgebreider. Je wordt als het ware je eigen slaapcoach.

 

Zowel te boeken met als zonder aanvullende coaching.

Newborns

Persoonlijk heb ik een voorliefde voor newborns en hun ouders! Als kinderfysio heb ik reeds honderden gezinnen geholpen met hun newborn. Ik weet hoe belangrijk deze kleine hummel voor jou is. Maar ook hoe lastig het soms is. En hoe machteloos jij je kan voelen!

 

Door mijn jarenlange ervaring ik weet als geen ander tegen welke problemen jij zoal aanloopt. En juist door mijn kennis als kinderfysio, slaapcoach, onrustdeskundige en specialist in de prikkelverwerking te combineren kan ik jou nog beter helpen!

 

Met welke vraagstukken kan ik jou onder andere helpen?

  • (overmatige) krampjes en/of spugen
  • veel huilen
  • veel spanning in het lijfje/overstrekken
  • voorkeurshouding
  • prikkelverwerking
  • niet in het eigen bedje willen slapen
  • alleen maar hazenslaapjes doen
  • alle andere slaapvragen
  • de weg vinden naar de juiste zorgverleners of een second opinion