Over mij

Agnes Blokhuis | baby & kinderslaapcoach | kinderfysio

Ik wil voor jou diegene zijn die ik zelf destijds zo hard nodig had!

 

Als jonge moeder voelde ik me zó vaak van het kastje naar de muur gestuurd en zó niet serieus genomen. Of ik kreeg wel advies, maar nooit datgene waarvan ik dacht: yes! En dat is dus mijn missie: ik wil voor jullie diegene zijn die ik zelf destijds zo hard nodig had. 


Ik ben Agnes, moeder van 3 tieners, getrouwd en woonachtig in Amersfoort.

Ik werk al sinds 2005 als kinderfysio, waarvan sinds 2009 in Amersfoort. Hier heb ik samen met een collega mijn eigen praktijk: Kinderfysiotherapie Bengels en Kanjers. Ook hebben we 2 medewerkers in loondienst. Naast algemeen kinderfysio ben ik ook ToP-kinderfysio, onrustdeskundige, baby en kinderslaapcoach en gespecialiseerd in de prikkelverwerking van baby’s en kinderen. Al die kennis en ervaring zijn wat mij betreft echt een gouden combi!

 

Door mijn jarenlange ervaring in het werken met ouders, kinderen en baby’s kan ik snel tot de kern van het probleem komen. Daarnaast kan ik het probleem van zoveel kanten belichten dat er eigenlijk altijd wel een passende oplossing moet zijn. En ‘helaas’ ben ik ook ervaringsdeskundige ;-). Vooral op het gebied van een slecht slapend kindje… Dus ik weet wat jullie doormaken!


En dat is één van de redenen waarom ik dit werk ben gaan doen. En mij ben gaan specialiseren in de onrustige baby. Ik kom helaas nog te vaak ouders tegen die hetzelfde gevoel hebben als wat ik destijds had. Of die juist, door de hoeveelheid informatie die nu beschikbaar is, door de bomen het bos niet meer zien. Mijn missie is dus om voor jullie diegene te zijn die ik zelf destijds zo hard nodig had. 

 

Ik ben iemand die luistert, jouw problemen en vragen serieus neemt en tot de kern van het probleem kan komen. En daarbij altijd uitgaat van dat wat bij jullie past. Dus bij mij geen dertien in dozijn adviezen, maar echt advies op maat, passend bij jullie. Ieder gezin is immers uniek.

 

Ik help je graag om weer orde in de chaos te brengen. En ik doe niets liever dan jou weer in je eigen kracht zetten. Want het kan soms best confronterend zijn als het even niet lukt of gaat zoals je wil. Maar daarvoor heb je mij! Ik help jou op weg, zodat jij weer gaat geloven in jezelf! Er is immers niemand die beter weet wat jouw kleine nodig heeft dan jij.

 

Liefs Agnes

 

P.s. Wil je meer weten over de struggles die ik zelf heb gehad met mijn kinderen t.a.v. het slapen: lees dan dit blog.

“Ik geloof in vertrouwen op je moedergevoel, maar soms kan je net dat extra zetje gebruiken.”