Aanbod

Adviesgesprek

 

Heb jij één of meerdere vragen over het (niet) slapen van jouw kleintje? Dit gesprek is vooral geschikt als je even wil sparren over hoe jij het slaapprobleem van jouw kleine weer vlot kan trekken. Hou jij niet zo van bellen, of komt dit je niet uit? Dan kan je je vragen ook per mail of WhatsApp stellen, zodat ik ze ook op die manier kan beantwoorden.

 

Spelen er meerdere problemen of er is er ook onrust zoals reflux, darmkrampjes, pijnklachten of andere problemen? Dan is een traject inclusief coaching waarschijnlijk een betere optie voor jou!

 

Bij twijfels kunnen we altijd even bellen/mailen om te kijken welke optie het beste past.

Follow-up

Voor de puntjes op de i
59
 • Heb jij eerder een adviesgesprek of coachingstraject bij mij gevolgd en heb je toch nog weer een paar vragen? Dan is een follow-up heel geschikt! 
 • Jij stuurt mij een mailtje met daarin kort de omschrijving van de huidige situatie en je vragen. 
 • max. 30 minuten (video)bellen
 • Geen samenvatting per mail
 • Geen follow-up
 • Meestal binnen 48 uur te plannen!!
baby9maanden

Wat andere ouders zeggen…

Via Instagram een telefonisch consult gewonnen met Agnes, wat goed van pas kwam. Ons zoontje Aron van toen bijna 6 maanden viel niet meer zelf in slaap nadat hij met 5 maanden even flink ziek is geweest. Met tips van Agnes hoe we Aron weer zelf kunnen leren in slaap te vallen is het na een paar weken al een wereld van verschil! Van hele pozen wiegen tot hij eindelijk in slaap valt, naar slaapzak aan, even knuffelen en in bed leggen. Hij valt zelf in slaap en slaapt lange slaapjes.
Erg blij met de tips die we gekregen hebben dus.
Via Instagram een telefonisch consult gewonnen met Agnes, wat goed van pas kwam. Ons zoontje Aron van toen bijna 6 maanden viel niet meer zelf in slaap nadat hij met 5 maanden even flink ziek is geweest. Met tips van Agnes hoe we Aron weer zelf kunnen leren in slaap te vallen is het na een paar weken al een wereld van verschil! Van hele pozen wiegen tot hij eindelijk in slaap valt, naar slaapzak aan, even knuffelen en in bed leggen. Hij valt zelf in slaap en slaapt lange slaapjes.
Erg blij met de tips die we gekregen hebben dus.
      Henriëtte, moeder van Aron

Coaching

In een traject met coaching gaan we samen stapje voor stapje werken aan meer slaap. 

 

Ik ben er niet alleen om al jouw vragen te beantwoorden, maar ik neem je ook veel meer mee in het waarom achter de stappen die we gaan zetten. Zodat je echt gaat snappen wat er nou aan de hand is en waarom je bepaalde dingen wel/niet wil doen. Maar ook als je even een oppepper nodig hebt of iemand om je hart bij te luchten; Ik ben er  voor je!

 

Een coachingstraject is ook heel geschikt als de slaapproblemen al langere tijd aanwezig zijn of als er meerdere dingen spelen. Denk aan (fysieke) onrust, na de newbornfase nog steeds alleen maar aan de borst in slaap willen vallen, verdenking van pijnklachten, gedragsproblemen, of problemen in de prikkelverwerking etc.

 

Aan de hand van onderstaande pakketten bepaal je zelf de hoeveelheid coaching die aansluit bij jullie behoefte.

 “Vaak wordt mij gevraagd of ik niet even snel een tip heb… En of zo’n intake (inclusief bijhouden daglog) nou echt nodig is. Laat staan zo’n heel coachingstraject. Maar weet je? Slapen is van zoveel factoren afhankelijk, dat een goede analyse van het huidige slaapgedrag en het mogelijke probleem essentieel is om het (niet) slapen vlot te trekken. Dus helaas, even een snelle tip waarmee alles opgelost is zit er vaak niet in. We willen immers werken aan een duurzame oplossing toch? Als het zo simpel was had ik er namelijk niet een hele opleiding voor hoeven doen en had jij dé tip waarschijnlijk allang op het internet gevonden…”

Newborns

Persoonlijk heb ik een voorliefde voor newborns (tot 6 maanden) en hun ouders! Als kinderfysio heb ik reeds honderden gezinnen geholpen met hun newborn. Ik weet hoe belangrijk deze kleine hummel voor jou is. Maar ook hoe lastig het soms is. En hoe machteloos jij je kan voelen! Ik werk hiervoor samen met kinderartsen, osteopaten, chiropractors, het consulatiebureau en eventuele andere betrokkenen.

 

Door mijn jarenlange ervaring ik weet als geen ander tegen welke problemen jij zoal aanloopt. En juist door mijn kennis als kinderfysio, slaapcoach, onrustdeskundige en specialist in de prikkelverwerking te combineren kan ik jou nog beter helpen!

 

Met welke vraagstukken kan ik jou onder andere helpen?

 • (overmatige) krampjes en/of spugen
 • veel huilen
 • veel spanning in het lijfje/overstrekken
 • voorkeurshouding
 • prikkelverwerking
 • niet in het eigen bedje willen slapen
 • alleen maar hazenslaapjes doen
 • alle andere slaapvragen
 • de weg vinden naar de juiste zorgverleners of een second opinion

Woon jij in de omgeving van Amersfoort? Dan is het in veel gevallen mogelijk om een fysieke afspraak te maken zodat ik jouw kleine kan onderzoeken op lichamelijke spanningen en je op weg kan helpen om je kleine weer te laten ontspannen.

In de meeste gevallen kan het fysieke onderzoek vergoedt worden vanuit de zorgverzekering. Dit valt namelijk onder kinderfysiotherapeutische zorg en dat kan ik onderbrengen in mijn andere bedrijf: Kinderfysiotherapie Bengels en Kanjers.

 

Slaapcoaching an sich valt niet onder vergoedde zorg en moet door ouders zelf betaald worden. Uiteraard zal ik dit altijd van tevoren aangeven zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

“Ik wil je bedanken voor je tijd en hulp en vooral dat je altijd even de tijd neemt om mij te helpen en te woord te staan wanneer dan ook. Ik ben superblij met het resultaat wat wij tot nu toe bereikt hebben en ik ben ook erg blij dat er steeds meer bekend wordt m.b.t. huilbaby’s en moeilijk slapende kindjes. Mocht er ooit een tweede komen dan hoop ik je toch niet hoeven benaderen hoe aardig ik je ook vind.”

Roos, mama van Lize