Heb jij een vraag over het (niet) slapen van jouw kindje?

Of heb je twijfels over de ontwikkeling?

Waarmee kan ik jou helpen?

Als zeer ervaren kinderfysiotherapeut (en slaapcoach) heb ik mij vooral gespecialiseerd in:

 • Het begeleiden van te vroeg en/of te licht geboren baby’s door middel van het ToP-programma.
 • De gespannen, onrustige en/of huilende baby. Mijn aanpak hierbij is echt uniek. Enerzijds is mijn aanpak gebaseerd op mijn jarenlange ervaring en affiniteit met deze groep baby’s. Op de opleiding leer je hier weinig over namelijk. Deze ervaring combineer ik met mijn kennis over het lichaam, de prikkelverwerking, het bewegen en het slapen. Naast kinderfysio ben ik namelijk ook onrustdeskundige, baby en kinderslaapcoach en gespecialiseerd in de prikkelverwerking. 
 • Het stimuleren van de algehele (motorische) ontwikkeling. Dit kan gaan om een voorkeurshouding, maar ook omdat jouw kindje ‘gewoon wat langzamer of anders ontwikkeld dan andere kindjes’. Ook zie ik regelmatig kindjes met al dan niet aangeboren afwijkingen en syndromen. Ook kan je mij inschakelen voor een second opninion. 
 • Het begeleiden van baby’s en kinderen (0-3 jaar) met slaapproblemen. 
  Agnes Blokhuis-van der Straat

  Wat andere ouders zeggen…

  ” Agnes denkt goed met je mee. Ze heeft veel verstand van zaken en het is fijn dat ze al jaren met ouders en kinderen werkt. Dat merk je. Ze kijkt ook naar het totale plaatje en niet alleen naar het slapen an sich. Door haar uitgebreide advies slaapt onze dochter eindelijk weer. Heel fijn.”

   

  Anoniem, peuter 2,5 jaar